Børnekor | Dragør kirke

Børnekor

Børnekoret øver om onsdagen kl. 15.15- 16.30 i Dragør kirke

Man forpligter sig til at deltage i forskellige tjenester og arrangementer i kirken fx dåb, Lucia og koncerter. Der er ca. 3-4 koncerter om året og det antal tjenester man har mulighed for at deltage i.

Repertoiret er alt fra nye og gamle salmer til, lækker pop, den nye med Sys Bjerre, årstidssange, noget du kender, Mads Langer og ham der Hjalmer og meget meget mere! Koret synger primært på dansk med enkelte afstikkere til det engelske.

I koret er der stort fokus på sammenhold og fællesskab. Alle kan og skal kunne være med, uanset niveau og erfaring. Man behøver ikke kunne synge rent - det lærer man til kor:-)

Børnekoret optager piger og drenge fra 3. KL -6./7.KL  Der holdes ingen optagelsesprøve. Alle er velkomne og det er gratis at være med.

Man kommer med i koret ved at kontakte korlederen, som er kirkens organist. Han hedder Morten:-)

OBS: Der er pt. ingen ledige pladser i koret, skriv en mail eller sms for at komme på ventelisten

Børnekoret er støttet af Dragør Menighedssamfund

/Morten