• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 11. oktober 2019, Kl. 19:30 til kl. 22:00

Natkirke i Dragør Kirke
Natkirken er en anderledes måde at bruge vores kirke på. Ideen er at lade kirkens rum tale. Et rum, hvor stilhed og plads til refleksion går hånd i hånd med afdæmpet musik, oplæsning og lys. Om du er fast kirkegænger, ung, lidt ældre, på vej til fest eller blot kigger forbi af nysgerrighed. Alle er velkomne!

19.30 - 19:45 : Dørene åbner

19.45 - 20.15 : Dragør kirkes voksenkor

20.15 - 20.30 : Stilhed

20.30 - 20.45 : Oplæsning ved sognepræst Anette Lyneborg

20.45 - 21.00 : Stilhed

21.00 - 21.30 : Sidsel Storm

21:30 - 22.00 : Stilhed og tusind tak for i aften

Dragør kirkes voksenkor
Koret synger denne aften et smukt  program med aftensange og salmer.

Vibeke Hougaard Jakobsen (sopran)
Ea Haastrup (alt)
Kristoffer Jessen (tenor)
Mikkel Lorenzen (bas)

Anette Lyneborg
Natkirken får besøg af en af vore egne. Anette er til dagligt sognepræst ved Dragør kirke og vil denne aften stå for oplæsningen. Tekstens tema er tro.

Sidsel Storm
Hun har med stor succes stået på scener i både Japan,Taiwan, Thailand, Tyskland og Skandinavien og har bjergtaget publikum samt anmeldere med sin varme personlige stemme og sit unikke nærvær. Sidsel Storm har tidligere gjort sig bemærket herhjemme og modtaget prestigefyldte priser som eksempelvis DPAs jazzkomponist pris (2008) og en Danish Music Award for ”Årets Danske Vokaljazz Udgivelse” (2009). Sidsel bor til dagligt i Dragør og vi glæder os og ser frem til at kunne præsentere hende på “hjemmebane”. Sidsel akkompagneres af Dragør kirkes organist, Morten Pedersen og kontrabassist Ida Hvid.

Kirkevej 170, 2791 Dragør, Danmark