• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 8. november 2019, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Natkirken er en anderledes måde at bruge vores kirke på. Ideen er at lade kirkens rum tale. Et rum, hvor stilhed og plads til refleksion går hånd i hånd med afdæmpet musik, oplæsning og lys. Om du er fast kirkegænger, ung, lidt ældre, på vej til fest eller blot kigger forbi af nysgerrighed. Alle er velkomne!

19.30 - 19:40 :     Dørene åbner

19.40 - 20.00 :     Dragør kirkes voksenkor

20.00 - 20.15 :    Stilhed

20.15 - 20.30 :     Oplæsning ved forfatter Sofie Kragh Müller

20.30 - 20:45 :     Stilhed

20.45 - 21.15 :    Karin Dalsgaard, (cello)

21:15 - 21.30     Stilhed og tusind tak for i aften

Dragør kirkes voksenkor

Koret synger denne aften et smukt program med aftensange og musik med Allehelgen som tema.

Vibeke Hougaard Jakobsen (sopran)
Ea Haastrup (alt)
Kristoffer Jessen (tenor)
Mikkel Lorenzen (bas)

Forfatter Sofie Kragh-Müller (f. 1974) læser denne aften op fra to af sine romaner. ”Hvordan man slipper væk” (2016), en roman om en ung pige hvis far får et slagtilfælde og om overgangen fra ung til voksen i en lillebitte by og fra ”Ischi Mayakes evige liv og død”, frit efter Prædikerens bog kap. 3. Udover at sit forfatterskab har hun sammen med natkirkepræst Signe Malene Berg taget initiativ til Natkirkens Litteraturskole og er daglig leder af Forfatterskolen PS! for psykisk sårbare. Læs mere på www.sofiekmuller.dk

Karin Dalsgaard

Cellisten Karin Dalsgaard er født i Århus i 1979 og uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med orkesterdiplom eksamen i 2004 og debutkoncert fra solistklassen i 2006. Karin er aktiv som kammermusiker bl.a. i strygetrioen SONO, derudover ansat på kontrakt i både Sjællands/Tivolis symfoniorkester og DR Symfoniorkestret.

Karin gæster natkirken med et smukt program, hvor hun vil spille musik af J.S. Bach, Benjamin Britten og A. Piatti.