• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 24. november 2019, Kl. 15:00 til kl. 16:00

Makkerskabet mellem Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel strækker sig over 25 år og har omfattet utallige projekter, bl.a. i Koppels musik til cross-over ensemblet Mad Cows Sing, til Copenhagen Cello Quartet, i operaen Rebus, i filmmusik, på koncerter og pladeindspilninger.

De gæster Dragør Kirke i den unikke sammensætning af cello og hammondorgel, der fylder kirkerummet med en helt særlig og anderledes skønhed. Repertoiret består af helt nye kompositioner af Anders Koppel, men vil også rumme mere frie passager, der fanger selve øjeblikkets nærvær. Henrik Dam Thomsen spiller til dagligt i DR Symfoniorkestret og bliver ofte brugt som solist i ind og udland. Anders Koppel er bla. kendt for sit mangeårige virke som komponist, men også som medstifter af bandet Savage Rose.

OBS: Ulrich Stærk skulle oprindeligt have spillet koncerten med Henrik Dam Thomsen, men måtte beklageligvis melde fra.

Kirkevej 170, 2791 Dragør, Danmark