Højskoleformiddag med tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen | Dragør kirke

Dato Torsdag d. 26. januar 2023, kl. 10:00
Sted Sognegården, Kirkevej 170, 2791 Dragør

Torsdag den 26. januar kl. 10

Bent Isager-Nielsen har haft en lang fantastisk karriere i politiet som drabschef og leder af rejseholdet. Tilmed har han skrevet en række bøger, der fortæller om de erfaringer og opdagelser han har gjort. Hans første bog 'Man jager et bæst og fanger et menneske' fortæller historien fra han som ganske ung mand finder ud af, at han gerne vil være chef for politiets rejsehold og tropper op på den nærmeste politistation indstillet på at melde sig til tjeneste - og til han faktisk bliver chef i en lang årrække med en lang række sager og opklaringer som resultat. Det er senere blevet til flere bøger, bl.a. 'De 7 dødssynder', hvor efterforskeren og retsmedicineren diskuterer hvorfor ondskaben findes i os alle. Bent Isager-Nielsen er en efterspurgt foredragsholder. Nu er der mulighed for at møde ham til en spændende Højskoleformiddag i Sognegården.