Lars Jansson trio | Dragør kirke

Dato Søndag d. 4. september 2022, kl. 15:00
Sted Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Lars Jansson trio

Svenske Lars Jansson er en af de mest toneangivende skandinaviske jazzpianister nogensinde. Få har som han, formået at skabe musikalske universer med sine dejlige kompositioner og sit fantastiske klaverspil. Han gæster Dragør kirke i selskab med bassisten Thomas Fonnesbæk og sin søn Paul Svanberg på trommer.

Størstedelen af musikken er egne kompositioner, hvor den nordisketone bliver slået an på fornemmeste vis. Musikken er melodisk, lyrisk og groovy og vil give lytteren en helt unik og intim jazzoplevelse.

Lars Jansson har spillet med navne som Arild Andersen og Jan Garbarek Group, men er måske mest kendt for sin trio i eget navn. Trioen har et hav af udgivelser og priser med i bagagen. En nordisk trio i absolut verdensklasse!

Besætning:

Lars Jansson (SE) : piano