I ruiner - en aften med Morten Pape. | Dragør kirke

Dato Onsdag d. 2. marts 2022, kl. 19:30
Sted Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør
I ruiner - en aften med Morten Pape.

Morten Pape har med sin nye bog 'I ruiner', afsluttet, hvad han selv kalder 'Amagertrilogien', tre store romaner med stof fra Amager, bl.a. fra hans egen opvækst i Urban Planen. 'I ruiner' fortæller om en familie fra et parcelhus på Ugandavej, der går i opløsning i kølvandet på Amagerbankens krak. Fra den personlige og lokale katastrofe bevæger bogen sig over i en fortælling om folkemordet i Rwanda og får dermed et bredere perspektiv på svigt og sammenbrud. Morten Pape tager os med i forfatterværkstedet og fortæller om sit arbejde med bogen, der i lighed med hans to første romaner har fået meget fine anmeldelser.

Aftenen er arrangeret i samarbejde med Dragørbibliotekerne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding sker på Dragør kirkes hjemmeside eller på Dragør bibliotek, der også har et tilmeldingslink på hjemmesiden.