Højskoleformiddag om Julius Bomholt | Dragør kirke

Dato Torsdag d. 20. januar 2022, kl. 10:00
Sted Sognegården, Kirkevej 170, 2791 Dragør
Højskoleformiddag om Julius Bomholt

Med afsæt i en billedkavalkade præsenteres Julius Bomholts – en markant politiker i det 20. århundrede – liv og gøren. Fra barndomshjemmet i Alderslyst til begravelsen i Sønderho. En politiker, der handlede på grundlag af etiske synspunkter – en sjælden fugl blandt danske politikere. En mand, der vidste, hvad han ville – og som gjorde det.

Professor Jørn Henrik Petersen (SDU) har omsider givet Bomholt den store biografi, som han har fortjent, og Berlingske gav den en femstjernet anmeldelse under overskriften: ”Biografien om Bomholt giver en forståelse af de dilemmaer, der præger nutidens socialdemokratiske kulturpolitik.” En formiddag med politisk dybdeperspektiv i begavet selskab.

Det er torsdag den 20. januar kl. 10.00 i sognegården.