Sidsel Storm kvartet | Dragør kirke

Dato Søndag d. 20. februar 2022, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Sidsel Storm kvartet

Sidsel Storm er en af Danmarks ypperligste jazzsangerinder, kendt for sin nutidige vokaljazz og evne til at fængsle publikum med hjertevarme, indtagende melodier og en kraftfuld stemme, der trækker tråde til de største jazzsangerinder gennem tiderne. Hun har med stor succes stået på scener i både Japan, Thailand, Tyskland og Skandinavien og har bjergtaget publikum og anmeldere med sin personlige stemme og unikke nærvær.

Sidsel er opvokset og bor til dagligt i Dragør og vi glæder os til at kunne præsentere hende på “hjemmebane” sammen med hendes faste trio. Koncerten er en del af den landsdækkende festival Vinterjazz.

Sidsel Storm : vokal
Magnus Hjorth : klaver