"Rejoice" - forårskoncert med Københavns Drengekor - UDSOLGT | Dragør kirke

Dato Torsdag d. 19. maj 2022, kl. 19:30
Sted Dragør Kirke, Kirkevej 170, 2791 Dragør

"Rejoice" - forårskoncert med Københavns Drengekor

Efter 2 års mere eller mindre tålmodig venten er det endelig blevet tiden, hvor Københavns Drengekor kan rejse på sin årlige internationale koncertturné.
Aftenen inden afrejse ønskes farvel og på gensyn med en koncert i Dragør Kirke, hvor turnéprogrammet opføres for publikum første gang.
Fra Dragør går turen mod Slesvig Domkirke, St. Matthieu Katedralen i Alsace (Nordfrankrig), drengekorsbesøg hos Maitrice de Garcons de Colmar, koncert i Barcelona og besøg og aftensang hos Europas ældste drengekor, L'Escolania, i klostret i bjergbyen Montserrat. Koncertprogrammets centrale værk er Benjamin Brittens "Rejoice in the Lamb" for drengekor, drengesolister og orgel.
Dirigent er Carsten Seyer-Hansen og ved orglet domorganist, Hanne Kuhlmann.

Billetter købes via Billetto - find billetter her: Billetto

Koncerten er støttet af Dragør Menighedssamfund